fredag den 20. februar 2009

Den Penland Book of Handmade B�ger: Denne uges onsdag Wonder


Udover at holde denne blog upt0date og undervisning midt skole, jeg kommer med bøger. Jeg kan ikke skrive bøger, snarere I praksis bog kunst: at gøre bøger, der er kunst eller lave kunst fra bøger. Du kan se nogle af mit arbejde her . Jeg anser mig selv en meget god amatør på dette tidspunkt, med udsigt til forbedring. Jeg er endnu ikke i samme liga med kunstnere optrådte i Penland Book of Handmade Bøger denne uges onsdag Wonder.

Den Penland School of Crafts i North Carolina har tilbudt workshops i Bogbinding og andre bog kunst siden 1930. Enhver, der ønsker det, kan registrere for at tage klasser der. Den Penland Skole er i Appalachian Mountains og lyder som en fantastisk sommerferie til mig.

Penland Book of Handmade Bøger funktioner kapitler om ti forskellige bog kunstnere. Hvert kapitel viser kunstnerens arbejde og indeholder en detaljeret workshop hvor kunstneren beskriver, hvordan man laver en bestemt bog. Disse har den sædvanlige vifte af vanskeligheder, men dette er ikke en bog for første tidstællere. Du vil få det bedre, starter med et par enkle projekter, før du prøver projekterne i Penland bog .

En af de kunstnere er Carol Barton på Populære Kinetics Tryk på , der har specialiseret sig i popupbøger. Når du starter dabbling i bogen kunst det er vanskeligt at holde sig fra popups. Popups er en nem måde at forklare, hvorfor CJ mener bog kunst at være en form for skulptur.

Jeg tror, du kan se, hvad han mener i billedet ovenfor. Ord er helt sikkert tale om, og er vigtige. Men den overordnede visuelle effekt er skulpturelle med en popupbog. Hvis du definerer skulptur som tredimensionelle art kan du hævde, at alle bøger er skulpturen. Popup bøger sikkert er. De er faktisk kinetisk skulptur.

Daniel Essig's arbejde drev hjem dette argument. Dække af Penland bog er et foto af hans stykke Niche Bridge bog . Det bruger udskåret mahogni, ahorn, håndgjort papir og RAG bøger fra 1850 er sammen med knogler og fossiler. De to søjler, der understøtter bogen har hver en udhugget niche indeholder en mindre håndlavede bog. Dette er ikke vist i dække fotografi.

Selv Mr. Essig's blank tidsskrifter er værker af skulpturen.

Mr. Essig ikke skrive i hans tidsskrifter men andre mennesker gør. Han mener hver blank tidsskrift at være et referat af sit liv på et bestemt tidspunkt. Bogen er i sig selv dagbogen i Mr. Essig sag.

Den kunstnere og kunstværker i Penland Book of Handmade Bøger stretch tanken om bogen. Det er interessant at se, at dette sker på et tidspunkt, hvor forlagsbranchen selv forandrer sig iden om en bog med nye elektroniske læsere ligesom fænge. Spørgsmålet om lige hvad der er en bog, synes at være mere op for griber hele tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.