torsdag den 29. oktober 2009

Fall of the Boy King

Regeringstid fra Washington Post's Boy King er kommet til en ende. Lad bønderne i hans Maryland fiefdoms raid slottet og plyndre de kongelige spisekammeret!

Flere spioner rapport, at lokalredaktionerne intern Steven Stein, altid at blive husket som den Posts blithering Boy King, forlader med tilbagelevering af lederskribent Lee Hockstader. Det var Hockstader sabbat sidste år, der åbnede den lokale redaktionelle plads til intern Stein, der har misbrugt denne myndighed med colicky luner i en mørke middelalder unge monark.

Og åh, hvad minder vi værner fra Boy King's regeringstid! Lad os se ... der var hans branding overenskomstforhandlingerne en "Ruse," hans udpegning af Brandfolk Union som "den værste gerningsmanden" for at tilbyde at give afkald på en simpel $ 7 millioner i erstatning og hans injurierende påstand om, at fagforeningerne havde "kanaliseret bidrag" til Nancy Navarro's kampagne . Og det er kun de værste af hans mange anti-union fantasmernes.

Vil du have mere? Hvad med hans forsvar, at delstatsregeringen skulle gå ned lærer pensioner til amterne på trods af hans indrømmelse af, at det ville være "lammende til de lokale regeringer?" Eller hvad med hans virtuelle omskrivning af et amt pressemeddelelse den offentlige skoler Vedligeholdelse af indsatsen? Er der nogen af der slog hans flere påtegninger af Ben Kramer i County Council District 4 særlige valg?

Hvad mere skal vi forvente af et neophyte der voksede op i Los Angeles, gik i skole på Emory College i Atlanta, landede hans første job ud af kollegiet som Post praktikant og snart blev overdraget til den lokale redaktionelle pennen af Post trods for, at han havde aldrig før boet i DC-området? Faktisk var det Boy King så uvidende om Montgomery County politik, at han kaldte flere personer efter frigivelsen af Nancy Navarro negative afsendere spørger, hvordan de følte om den første negative kampagne taktik i amtets historie. (News flash - vore politikere har gjort i lang tid.) Men hvad virkelig tiltrak IRE af vores folkevalgte ledere var hans gleeful fryd på Post's hjemmeside om "oprørende en højtstående politiker eller beboerne i en større by" og i "skriftlig ting, vrede mennesker."


Kort efter denne blog outed Stein, fordelt MCGEO et åbent brev til Demokraternes Vaarbal kritisere ham for hans anti-union afretningslag. Som forårsagede Boy kongen til at sende en gammel skole ven til at forsvare ham på denne blog under falsk navn. Når vi sporede Minion tilbage til Stein, hans troværdighed blev ødelagt. Enhver anden journalistisk forretningen ville have fyret ham, men Stein var så heldig at arbejde for en arbejdsgiver, der er bemærkelsesværdigt tolerante over for ethicalfailures.

The Washington Post Company er en af denne blog mest hyppige læsere. Deres chefer vidste udmærket godt af den monumentale forlegenhed forårsaget af deres beslutning om at lade en praktikant med nogen lokale erfaring skriver lokale ledere. Hockstader tilbagevenden skabt en klar mulighed for at stille kysse farvel til Boy King.

Ærgerligt for dem, at vi fandt ud af!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.