onsdag den 18. november 2009

McWilliams og locavores

Jeg vil helt sikkert læse den, men den titel, jeg ikke ser virkelig frem til James McWilliams 'nye bog, bare mad: Når Locavores Få det forkert, og hvordan vi kan Truly Spis ansvarligt.

I et nyligt radiointerview, virkelig McWilliams indsigelse mod en bestemt form for strengt dogmatiske 100-mile-cirkel type mad disciplin. Dette forekommer som en ægte og temmelig kedelig punkt. Det ville være godt, økologi, hvis amerikanerne spiste mad, der har mindre forarbejdning, mindre kød, og stammer fra tættere på hjemmet, i gennemsnit, men det betyder ikke alle fødevarer, der skulle komme fra lige i nærheden.

I mellemtiden, Kerry Trueman's gennemgang på at spise rigeligt sikkert var sjovt. Den ledende sætning beskriver bogen som \ "det litterære svarer til en skiderik blomst, den texanske betegnelse for en blomst, der springer op af en ko, Patty. \"

Kerry minder læseren om McWilliams 'godtroende New York Times stykke om en undersøgelse af trikiner i fritgående svinekød, der var genstand for en redaktør notat erkender, at undersøgelsens Pork Board finansieringen skulle have været nævnt.

Hun giver eksempler på McWilliams '\ "meningsløs ponderings \": \ "Hvad ville der ske til den lokale trafik-mønstre, hvis hver forbruger i Austin foretaget daglige ture i deres SUV'er at besøge de små lokale bedrifter til at købe lokalt producerede fødevarer? \" Hmm. Jeg tror jeg aldrig virkelig undres over, at. Men, hvis jeg havde, ville jeg have aftalt det var en dårlig idé.

Og generøst, at hun trækker \ "nålen i McWilliams 'hyperbolsk, halm mand-fyldte høstakken. \" Siger hun McWilliams kritik af de nuværende kød forbrugsmønstre slår hjem stærkere end ikke hans karikatur af locavores: \ "McWilliams øjensynligt gjort de kalkuler, at det ville være mere indbringende at dæmonisere landmændenes marked fanatikere end mindless kød spisere, men hans opportunistiske poseren sidste ende overvælder den mere eftertænksomme analyserne i denne bog. \ "

Jeg er bare glad McWilliams relented på de oprindeligt planlagte undertitel til bogen: \ "Hvordan Locavores truer The Future of Food. \" Med denne titel, ville jeg have følt sig fri til at springe bogen helt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.