onsdag den 3. juni 2009

Saadan Reparation Huller fra doer Knobs - Hjem Tips

Fastsættelse af huller i din væg kan være en udfordring, hvis du har ingen idé om, hvordan du kan reparere væggen eller endda, hvordan det er bygget.

Har du nogensinde slammed en dør lukket, fordi du var lidt gal en noget af nogen. Nå nu har du nogensinde slammed en dør åben lidt til hårde og derefter høre en lyd som noget bare sidder fast på væggen.

Nå nu det ville være lyden af din dør knop går gennem drywall eller gips. Oh crap nu, hvad skal jeg gøre. Og ikke forsøge at skyde skylden på denne ene om børnene enten. Højre om du nu spørger sig selv, hvordan i dælen skal jeg hen for at reparere denne og ikke lade det ske igen.

Du bør have et pænt rundt hul i døren. Prøv at fjerne den stykke drywall uden at det falder ind under væggen. Når du får dette stykke drywall ud sæt den til side til en eventuel geninstallation. Nu får en måling tape for at se, om væggen er indrammet med 2 x 4 eller 2 x 6.

Hvis væggen er indrammet med 2 x 4 det vil måle tre og en halv inches i mellem drywall eller gips. Hvis det er et 2 x 6 indrammet væggen det vil måle fem og en halv inches i mellem drywall eller gips.

Vi vil bruge de 2 x 4 væggen for vores eksempel om fastsættelse hullet fra døren knop. Skær et stykke af 2 x 4 omkring 5 inches lang og taper begge ender af 2 x 4, så du vil være i stand til at skubbe stykke træ til skade hul.

Når du tværkraftmåler træet i hullet sæt den på kanten og skru sider i drywall. Dette vil holde the2 x 4 på plads. Næste geninstallere stykke drywall du har fjernet og skru den i drywall. Nu til det hemmelige til færdigbehandling væggen.

Gå ned til din lokale home forbedring butik og købe en runde gummi dørstopper at lim på væggen. Disse gummi og undertiden plastic døren stopper vil være omkring 6 inches i diameter og arbejde meget for disse huller.

Du kan også købe et par flere af dem for at beskytte væggene fra store stygge døren openers.
Hold dit temperament i skak, og du vil ikke nødt til at holde Skrivning Them

Greg Vanden Berge har været i hjemmet bygningen og remodeling virksomhed i Californien i over 30 år. Med denne viden, han har skabt et par websteder, der giver nyttige oplysninger til hjemmebrug ejere såvel som entreprenører. Hans vigtigste mål er at uddanne fagfolk i hjemmet tilknyttede virksomheder, der beskæftiger sig med problemer, som nemt kan undgås med blot en lille smule information.

Hans hjemmeside indeholder alle slags svar på remodeling og nyt boligbyggeri i North San Diego Valley Center Remodeling

Besøg os nu for Drywall Idéer

Real Estate Books

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.