tirsdag den 4. august 2009

Blackburn slag for strejke pair

Blackburn har afsluttet et lån flytte til Chelsea 's Franco di Santo, mens Hajduk Split sige Rovers er også blevet enige om en aftale for Nikola Kalinic.

Di Santo, 20, har tilsluttet sig om lån indtil januar overførsel vinduet.

Og Kroatien internationale Kalinic kunne snart sammen med ham på Ewood Park, med Split hævder den 21-årige har underskrevet en fireårig aftale for et gebyr på op til £ 12m.

"Jeg ønsker at træne med mit nye team så hurtigt som muligt og komme i top form," Kalinic fortalte Split 's hjemmeside.

Kalinic er også menes at have været et mål for Portsmouth, der ønskede den Kroatien internationale at erstatte Peter Crouch på Fratton Park.

Mens Di Santo 's aftale er oprindeligt for omkring fem måneder, Rovers først har mulighed for at forlænge aftalen til udgangen af sæsonen.

606: DEBAT

"Ancelotti satser ham ganske meget, afgjort nogen for fremtiden"


tcmbm

Den argentinske ankom til Chelsea som en 18-årig fra chilenske side Audax Italiano i januar 2008, men han har undladt at etablere sig på Stamford Bridge og har gjort det kun 16 substitut optrædener.

Di Santo gjort sin Premier League debut hjemme til Tottenham i august sidste år efter imponerende i reserverne med syv mål i hans første otte optrædener.

Blackburn manager Sam Allardyce havde været leder for at styrke sin slående valgmuligheder denne sommer efter Roque Santa Cruz 's skifte til Manchester City.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.