tirsdag den 31. marts 2009

Baws.dk

Der er skabt en ny internet portal ved navn Baws.dk, hvis grundtanke er at formidle kontakt imellem bygherren og fagmanden. Baws.dk forenkler den arbejdsgang, som bygherre skal gå igennem, ved at få leveret tilbud fra fagfolk. Præciser bare arbejdets karakter en enkelt gang på portalen Baws.dk. Tre uafhængige håndværkere tager kontakt til dig med det formål at afgive tilbud.
Denne service fra baws.dk er 100% gratis og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale. Det er oftest en besværlig opgave, at kontakte konkurrerende firmaer, for at få frembragt diverse konkurrerende priser og betingelser til at holde op mod hinanden. Alene det at få kontaktet nogle få, som har overskud til at tage og klare arbejdet, er for de fleste et besværligt arbejde. Med tiden er det blevet meget accepteret at få indhentet forskellige håndværksmæssige prisoverslag at sammenligne på internettet. Førhen har det været gjort sådan, at man som kunde selv kontakter fagmanden, hver eneste gang man har en håndværksopgave, som kræver professionel ekspertise.

Dersom det viser sig at denne fremadstormende udvikling fortsat udvikler sig i samme hast, som det har været set de seneste år, vil denne tradition ganske hurtigt være sluttet. Fremover er det sådan, at det er fagmesteren, der tager telefonen og ringer dig op. Baws.dk er gode til at skabe forbindelsen mellem fagmestre af alle typer, og de, som skal benytte deres ekspertise.
Det foregår på den måde, at du beskriver din opgave på web-siden, og så skal man ikke foretage sig andet.

Inden for få dage vil du blive taget kontakt til, af 3 dygtige fagfolk, som vil
se på din opgave og afgive tilbud.

Herefter vælger du det bud som kan opfylde dine behov på den bedste facon. Det skal dog siges at det er uforpligtende at frembringe prisoverslag på Baws.dk, så du er ikke tvunget til gennemførelse af aftalen.
Det er desuden uden nogle former for omkostninger at rekvirere håndværksmæssige priser og betingelser via Baws.dk,
på grund af at virksomheden
ofrer en lille pris,
som går til d�t, at være indordnet dette system. Enkelte kunne derfor tænke på, om virksomheden
inkluderer dette beløb fra kontingentet i slutprisen, men sandheden er imidlertid en anden. Alle involverede virksomheder er bekendtgjorte med, og indforståede i, at du, som forbruger,
tilbydes talrige sideløbende og konkurrerende tilbud. Derfor tilbyder de
den laveste pris,
de er i stand til at præstere, i håb om at udvælges. Fakta er, at denne fremgangsmåde, sikrer at det bliver på �n gang enklere og samtidig billigere for bygherrerne.
For
firmaet, er det en hundrede procent tilsigtet reklame, hvis man sammenligner med
at reklamere i telefonbogen, de gule sider og lignende. Fagmesterens fortjeneste ved systemet, ligger i de anseligt mange ekstra job han bliver kontaktet om via baws.dk, i forhold til den tidligere metode, hvor bygherre normalt eftersøgte
fagmændene i den lokale håndbog, hvilken fagmanden vel at mærke på lignende måde betalte for at holde sig beskrevet i. På Baws.dk kan man få indsamlet arbejdstilbud fra murermestre, snedkere, jordvarmefirmaer, arkitekttegnere, gartnervirksomheder, smede, samt alle andre
alment brugte håndværksgrene, men derudover også
bogholderi, IT-konsulenter og lignende.
Mange nye erhverv kommer til løbende, så du kan jo altid forsøge sig. Det er som nævnt gratis og uden tvungne aftaler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.